ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Είμαστε η Malou(αριστερά) και ο Ben(δεξιά) και με χαρά σας ενημερώνουμε πως είμαστε ο κύριος λόγος έμπνευσης των γονιών μας για τη δημιουργία του IWOOFU!!

Είμαστε οικογένεια σχεδόν 10 χρόνια και κάθε μέρα χαιρόμαστε και κουνάμε τις ουρές μας όταν βλέπουμε τους γονείς μας γιατί ξέρουμε πόσο μας αγαπούν και μας φροντίζουν.

Οπότε είμαστε σίγουροι ότι όλα τα σκυλάκια που επισκέπτονται το μαγαζί μας λαμβάνουν την καλύτερη φροντίδα και αγάπη, ίδια με αυτή που λαμβάνουμε κι εμείς κάθε μέρα!!!

Η Μαμά μας

Είμαι η Malou και αυτή είναι η μαμά μας, η Σοφία, η οποία μας αγαπάει πάρα πολύ όπως και όλα τα ζωάκια και πάντα φροντίζει να είμαστε καθαρά, μυρωδάτα και στυλάτα!! Από πολύ μικρή είχε πάντα κατοικίδια και αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισε να σπουδάσει Καλλωπισμό Κατοικίδιων και να ξεκινήσει τη φροντίδα και τον καλλωπισμό κατοικίδιων από το 2019 μαζί με το μπαμπά μας, αφότου πήρε και το πτυχίο της έχοντας ολοκληρώσει τα θεωρητικά και τα πρακτικά μαθήματα και έχοντας επίσης κάνει και πρακτική άσκηση, για να ανταποδώσει την μεγάλη αγάπη που λάβει όλο αυτόν τον καιρό πίσω στα ζωάκια όπως πρέπει!!

Ο Μπαμπάς μας

Είμαι ο Ben και αυτός είναι ο μπαμπάς μου που εδώ και 10 χρόνια είναι πάντα μαζί μου, μας αγαπάει, μας φροντίζει, παίζει μαζί μας και μας κάνει να ηρεμούμε όταν φοβόμαστε κάτι. Αγαπάει όλα τα ζωάκια όσο εμάς και από τη μέρα που γεννήθηκε πάντα δίπλα του υπάρχει ένα ζωάκι, απλά τα τελευταία χρόνια τυχαίνει να είμαστε εμείς. Μαζί με τη μαμά μας το 2020 άνοιξαν ένα μαγαζί που κάνει τα ζωάκια χαρούμενα, καθαρά και στυλάτα και το πρώτο πράγμα που έχουν στο μυαλό τους για όλα τα ζωάκια που αναλαμβάνουν είναι, να είναι υγιεί, ήρεμα και χαρούμενα. Οπότε ο Ben σας συμβουλεύει, πάτε ελεύθερα χωρίς κανένα φόβο για τη συμπεριφορά και την ποιότητα των προϊόντων που θα λάβουν οι τετράποδοι φίλοι μου!!!

IWOOFU

Κι έτσι λοιπόν δημιουργήθηκε το IWOOFU όπου με τη γνώση, τον επαγγελματισμό , τον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο, τα μηχανήματα που διαθέτουμε και τα εγκεκριμένου τύπου υψηλής ποιότητας προϊόντα φροντίζουμε για την καλή υγιεινή και ψυχική υγεία των κατοικίδιων ζώων. Επίσης μέσω των προϊόντων που θα βρείτε στο κατάστημά μας μπορείτε να εφοδιαστείτε με άριστης ποιότητας προϊόντα για για το τεράποδο φίλο μας.

Που θα μας βρείτε

Κρήτης 34 Παλαιό Φάληρο, 17564,Αθήνα

Τηλ: 2111196050 – 6947928310

Email: info@iwoofu.gr